December cadeaumaand (2022)

Stijn en Legien in een verbonden lijn getekend

Decembermaand = cadeaumaand…?

Wij geven deze december een aantal cadeaus weg❣️

Wat doen wij cadeau?

♡♡ Twee stellen nodigen wij uit om samen met ons te koken en een avond open en vrij “Rond de tafel” te praten.

♡ Drie partners bieden wij persoonlijke gesprekken aan:

  • Online op bv Zoom
  • Offline, face to face, in Amsterdam
 Aan wie?
  • Voor geliefden en hun partners
    • Waarbij de geliefde in het verleden seksueel geweld is aangedaan
    • En de partner de geliefde daar nu graag in wil steunen
  • Waar beiden groei voelen en toe zijn aan nieuwe inspiratie

 

♡♡ Zijn jullie een stel?
Tijdens ontmoetingen willen wij, Stijn en Legien, jullie vanuit onze eigen ervaringen, kennis en onze toolkit partner ondersteuning inspireren in je reis. De etentjes zullen in een veilige en verbonden sfeer zijn waarin jullie het gesprek met ons en elkaar aan kan gaan over verschillende zaken die jullie tegenkomen in het aangaan van de herinneringen van seksueel geweld. Denk aan onderwerpen als (zelf)zorg, wensen en grenzen, intimiteit en seksualiteit of gewoon het dagelijks leven. Of dat waar jullie behoefte aan hebben.

Jullie zullen daarbij geëerd worden in je behoeften, wensen en grenzen. Wat wij bieden is een veilige ruimte en ondersteuning in dit proces.

♡ Ben je een partner?
De persoonlijke gesprekken met partners zal Stijn alleen doen. Deze gesprekken van twee uur kunnen gebruikt worden om vragen te stellen, mogelijkheden door te nemen en gevoelens te delen.

Wil jij hier kans op maken?

Neem contact met ons op met je naam en de reden dat je of jullie dit fijn zouden vinden.

Ken je iemand (of een stel) die je dit gunt? Voel je vrij om dit bericht te delen, ook aan mensen buiten ons netwerk willen we deze gesprekken aanbieden. Dankjewel.

P.S. We kiezen vóór de Kerst twee koppels en drie partners. Voor degenen die niet gekozen worden, hebben we ook iets in gedachten…

Onze diensten

Deze persoonlijke ondersteuning en de Rond de tafel etentjes zullen wij in 2023 als betaalde dienstverlening aanbieden. Deze december geven wij een aantal van deze sessies cadeau aan mensen die dit samen aandurven. Of partners die voelen dat zij dat nodig hebben.

Deze sessies zijn onderdeel van Samen Groeien. Een vervolg op de Samen Helen Partnerondersteuning toolkit. De sessies zijn een onderdeel van een groter pakket van diensten zoals trainingen, lessen en workshops die wij ondersteund door Fonds Slachtofferhulp ontwikkelen en aanbieden aan particulieren, werkgevers en onderwijsinstellingen.

Onze producten zijn ook te vinden op de de Slachtofferwijzer en op de naastenpagina van het Centrum Seksueel Geweld.