Voor koppels

Als jullie elkaar al kennen en waar één van jullie twee in het verleden seksueel geweld heeft meegemaakt.

Soms kan het spannend zijn om om over intimiteit te praten, bijvoorbeeld omdat je elkaar niet wilt kwetsen. Als jullie in je relatie willen blijven investeren, bieden wij een open gesprek aan vanuit onze ervaringsdeskundigheid. Om samen te kijken naar de spannende stukken, zodat jullie daarna wellicht samen verder kunnen. Wij helpen jullie graag als intimiteit na seksueel geweld geen vanzelfsprekend onderwerp van gesprek is.

Hoe ziet dat eruit?

Denk aan een goed gesprek in jullie keuken. We bereiden samen het eten met jullie boodschappen. Of wij nemen die mee. We helpen elkaar met het koken, maar ook in het gesprek. En als het even spannend is, hebben we iets om handen om mee bezig te gaan.

De toolkit voor partners die we geschreven hebben kan als leidraad dienen. Verder zijn we heel geïnteresseerd in wat mensen beweegt. Niks menselijks is ons vreemd, we oordelen niet en hopen vooral dat jullie het aandurven om met onze nieuwsgierige vragen te worden bestoken.

Als bonus krijgen jullie een gedrukte versie van zowel de toolkit voor partners als de #metoo etiquette.

Als jullie dit wat lijkt, neem dan contact met ons op  voor een kort kennismakingsgesprek en onze tarieven. We kijken uit naar jullie!

Warme groet,
Stijn en Legien

Zo kan het eruit zien als Stijn en Legien in gesprek zijn.

Een open gesprek met Stijn en Legien, als het niet meer vanzelf gaat